Suriye Vakıflar Bakanı:''Filistin’e Saldıranlarla Suriye’ye Saldıranların Amaçları Aynıdır''

Suriye Vakıflar Bakanı Abdülsettar El-Seyyit Mescit-i Aksa’nın yakılmasının kırk yedinci yıldönümünde şunları söyledi: “Katil Siyonistler tekfirci terörizmi İslam’ın ilk günlerinde Harici koalisyonu kuranlardan miras aldılar ve bu gün IŞİD ve Nusra’yı oluşturdular. 

Görüntülenme: 885 Tarih: 03 Eylul 2016 08:22
Suriye Vakıflar Bakanı:''Filistin’e Saldıranlarla Suriye’ye Saldıranların Amaçları Aynıdır''

Ordu, Suriye halkı ve direniş var olduğu sürece Mescit-i Aksa yıkılmayacaktır. Suriye, İslam ve Arap dünyasındaki değerlerine ve ilkelerine aynı şekilde bağlıdır.

Terörist gruplar Siyonist projeye hizmet etmek için kuruldular. Onlar geçmişte Mescit-i Aksa’yı yaktılar ve bu gün de Halep’teki Emevi Camiini ve kliseleri yakıyor ve Suriye halkının tüm medeniyetini yok ediyorlar.

Suriye Ordusu bu gün Beşşar Esad’ın liderliğinde Suriye’deki tekfirci terörizmle mücadele ediyor ve İslam’ın ve Hristiyanlığın kutsallarını savunuyorlar ve hainlerde İsrail’in kucağına sığınıyorlar.

Düşmanın aslını anlamak için her zaman Kudüs hakkında konuşmalıyız. Golan kurtarılacaktır ve Allah’ın izni ile Kudüs’ün direniş güçlerini de kurtaracağız.

Biz Allah’ın Mescit- i Aksa’yı yeniden bize döndüreceğine kesin bir şekilde inanıyoruz. Ama Mescit-i Aksa sadece arzu ve temenni ile bize geri dönmeyecektir. Mescit-i Aksa, bu yolda ve özgürlük için pak kanlarını ve canlarını takdim eden askerlerimizin adanmışlığı ile bize geri dönecektir.

Suriye’yi yıkmaya ve ülke halkını katletmeye çalışan bu terörist gruplar, Mescit-i Aksa’yı kirli elleriyle yıkan ve Filistin halkının başına bunca bela ve musibeti getiren kirli ellerin aynıdır. Biz Suriye’de direniş hattında aynı şekilde kalmaya devam edip, Mescit-i Aksa’ya girecek ve inşallah orada namaz kılacağız.”
rasthaber

Yorumlar