Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'den Önemli Açıklama

Hamas hareketinin askeri kanadını temsil eden Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, basında İsrailli esir Oron Şaul’un babasının ölüm haberini medyadan öğrenmesinin ardından büyük bir çöküş yaşadığı yönünde yer alan haberlerin ardından bir açıklama yayınladı. 

Görüntülenme: 2371 Tarih: 06 Eylul 2016 19:49
Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'den Önemli Açıklama

Hamas hareketinin askeri kanadını temsil eden Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, basında İsrailli esir Oron Şaul’un babasının ölüm haberini medyadan öğrenmesinin ardından büyük bir çöküş yaşadığı yönünde yer alan haberlerin ardından bir açıklama yayınladı. Ebu Ubeyde açıklamada “Esir düşman askerler meselesi direniş açısından hassas bir konu olup Kassam Tugayları tarafından dikkatle takip edilmektedir. Kassam Tugayları basından uzak tuttuğu bu konuda gereken her türlü sorumluluğu yerine getirmektedir” ifadelerine yer verdi.

Konunun spekülasyonlara kapalı olduğunu vurgulayan Ebu Ubeyde “İsrailli esirler düşmanla girdiğimiz açık savaşın bir parçasıdır” dedi ve bu konuda büyük bir dikkatle hareket edildiğini, konunun hassasiyeti gereği büyük bedeller ödendiğini belirtti.

Konuyla ilgili olarak, Hamas hareketine yakın olan internet sitelerinde Oron Şaul’un babasının ölüm haberini öğrenmesinin ardından büyük bir yıkım yaşadığı yönünde haberlere yer verilmişti. 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar