Ramallah'ta Çatışma Çıktı

Ramallah kentinin kuzeyindeki El-Celzun Mülteci Kampı girişinde işgal güçleriyle Filistinliler arasında bugün (8 Eylül Perşembe) öğle saatlerinde çıkan çatışmalarda Filistinli bir genç işgal askerlerinin kurşunuyla yaralandı. 

Görüntülenme: 834 Tarih: 08 Eylul 2016 02:43
Ramallah'ta Çatışma Çıktı

Quds Press Haber Ajansı, Filistinli gencin gerçek mermiyle sırtından yaralandığını ve Filistin Sağlık Merkezi'ne kaldırıldığını bildirdi.

El-Celzun Mülteci Kampı girişinde yaşanan çatışmalar sırasında işgal güçlerinin ses bombası, göz yaşartıcı bomba, gerçek mermi ve plastik mermi kullandığı ifade edildi.

Çatışmaların öğrencilerin okullarından çıktıkları saate denk geldiği ve öğrencilerin işgalcilere ait askeri kuleye taş ve molotof kokteyli atarak işgal güçlerine karşılık verdiği belirtildi.

İşgal güçlerinin El-Halil'e bağlı El-Arrub Mülteci Kampı'nda bir okulun öğrencilerine Tarık Bin Ziyad Kavşağı yakınlarında göz yaşartıcı bomba attığı bildirildi.

Saldırıda çok sayıda öğrencinin bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendiği ve tedavilerinin olay yerinde yapıldığı kaydedildi.

fiem

Yorumlar