Siyonist Güçler Yaptıkları Baskınlar Sırasında İki Genci Tutukladı

Filistin halkında huzur bırakmayan işgal güçleri bugün sabah erken saatlerde Beyta beldesinde düzenledikleri baskınlarda iki genci tutukladı. 

Görüntülenme: 803 Tarih: 10 Eylul 2016 10:17
Siyonist Güçler Yaptıkları Baskınlar Sırasında İki Genci Tutukladı

Bir haftadan beri kuşatma altında bulunan Beyta beldesinden kaynakların verdiği bilgiye göre, işgal güçlerine ait bir araç dün gece sabaha doğru beldeye gelip içinde Abdulvehhab Hamayil ile Ubade Ahmed Cibali’nin bulunduğu aracı durdurdu ve işgal güçleri iki genci tutukladı.

Daha sonra El-Felluce ve El-Harre El-Fevka bölgelerine giren işgal güçleri direnen gençleri göz yaşartıcı bomba ve ses bombalarıyla kovalamaya başladı.

Bugün sabaha doğru Nablus’un güneyinde yer alan Kasra beldesine baskın düzenleyen işgal güçleri göz yaşartıcı bomba ve ses bombası atarak beldede terör estirdi. İşgal güçleri, beldeden bazı gençlerin yakınlardaki yerleşke yoluna kaya parçası koyduklarını iddia etti.

Öte yandan dün gece Cenin şehrinin güneyinde yer alan Kubatiye beldesinde geç saatlere kadar çatışmalar vardı. Beldeyi basan işgal güçleri kurduğu askeri barikatlarda Filistinlileri uzun süre bekletip ifadelerini aldı. İşgalcilere karşı direnen gençleri dağıtmak için gözyaşartıcı bombalarla ses bombaları kullanan işgal güçleri iki genci yaraladı.

fiem

Yorumlar