Siyonist Zulüm Bayramda da Devam Etti

Batı Yaka'nın Nablus şehrinin güneyindeki Kusra beldesinin ahalisi bayramın birinci gününü birbirlerine bayram ziyaretleri düzenlemek yerine hastanedeki yaralılarını ziyaret etmekle geçirmek zorunda kaldı.  

Görüntülenme: 1085 Tarih: 14 Eylul 2016 09:22
Siyonist Zulüm Bayramda da Devam Etti

Çünkü siyonist işgal güçlerinin karakteri Müslümanların mübarek bayramları münasebetiyle bile değişmemişti ve saldırmaya devam etmişlerdi.

Olayların hemen ardından halk arasında yaralıların durumlarının çok ağır olduğu hatta içlerinde ölenlerin de olduğu haberinin yayılması üzerine Kusra ahalisi yaralıların durumu hakkında kesin bir bilgiye kavuşmak ve sağlıklarından emin olmak için kaldırıldıkları Rividya Hastanesi'ne akın etti.

Kusra'nın eski belediye başkanı ve yaralananlardan birinin yakını olan dolayısıyla hastanedeki işlemleri yakından takip eden Abdulazim Vadi'nin Filistin Enformasyon Merkezi'ne verdiği haberlere göre yaralananlardan ikisi hâlen hastanede tedavi görmeye devam ediyor. Onlar da Teysir Eymen ile Senyure Avde. İşgalcilerin saldırılarında yaralananlardan İbrahim Vadi ile Mâhir Ferhan ise hastaneden çıkarıldı.

fiem

Yorumlar