Siyonist İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs'te 14 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri dün (21 Eylül Çarşamba) gece Batı Yaka'nın ve Kudüs'ün çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda 14 Filistinliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında öğrencilerin ve eski esirlerin de bulunduğu ifade edildi.  

Görüntülenme: 1038 Tarih: 22 Eylul 2016 09:54
Siyonist İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs'te 14 Filistinliyi Gözaltına Aldı

Selfit'e bağlı Garavet Beni Hassan beldesinde işgal güçleri beş genci gözaltına aldı. Gözaltına alınan gençlerin şehit Adnan Mer'i'nin oğlu Mücahid Adnan Mer'i,  İzzeddin Mer'i, Muhammed Mer'i, Ali Reyyan ve Isam Reyyan olduğu bildirildi.

İşgal güçleri Birzeit beldesinde de Birzeit Üniversitesi Öğrenci Konseyi eski başkanı ve eski esir Fadi Hamed'i evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin ayrıca El-Halil Üniversitesi öğrencilerinden Sücud Salih Ed-Deravil isimli kız öğrenciyi Dura kentindeki evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı belirtildi.

Kudüs'te de işgal güçlerinin Ömer Abd Salih, Salim Ziyad El-A'rac, Mümin Müfarice ve şehit Ahmed Salah'ın kardeşi Muhammed Salah'ı gözaltına aldığı bildirildi.

İşgal güçleri, Ramallah'a bağlı Kefer Ayn sakinlerinden eski esir Rami El-Bergusi'yi, Tulkerem'deki Nur Şems Mülteci Kampı'ndan Abdurrahman Nimr El-Gul'ü ve Beytlahim'in El-Hıdır bölgesinden Hüseyin Avde İsa'yı da gözaltına aldı.

fiem

Yorumlar