Siyonist Güçler El-Halil’de Filistinli Bir Çocuğu Ağır Yaraladı

Siyonist işgal güçleri, Batı Yaka’nın El-Halil şehrine yakın Kiryat Arba yerleşkesi yakınlarında eylem yapmaya kalkıştığı iddiasıyla Filistinli bir çocuğu yaraladı.  

Görüntülenme: 1280 Tarih: 23 Eylul 2016 17:08
Siyonist Güçler El-Halil’de Filistinli Bir Çocuğu Ağır Yaraladı

İşgalcilere ait 0404 sitesi verdiği haberde, işgal güçlerinin El-Halil yakınlarındaki Kiryat Arba yerleşkesi yakınlarında elindeki kesici demir parçasıyla askerlere saldırmak isteyen bir çocuğun askerlerin ateşiyle yaralandığını duyurdu.

Görgü şahitlerine dayanarak bilgi veren Filistin Enformasyon muhabiri ise, 14 yaşlarında Filistinli bir çocuğun işgal askerlerinin ateş açması sonucu bacaklarından yaralandığını, yere yığılan çocuğun uzun süre yerde yattığını, daha sonra işgal rejimine ait ambulansla hastaneye kaldırıldığını belirtti.

İşgal ordusu ise yaptığı açıklamada, çocuğun başka bir gençle birlikte eylem yaptığını, ateş açılması üzerine gencin kaçtığını iddia ederek, işgal güçlerinin bölgede geniş çaplı aramalara başladığını ifade etti.

Diğer taraftan Wafa Haber Ajansının verdiği habere göre, bugün (23 Eylül Cuma) öğleden sonra Ramallah’ın doğusunda yer alan Silvan ve Ayn Yebrud beldeleri arasında yer alan Yebrud Köprüsü yakınlarında Filistinli bir genç işgal askerlerinin ateşiyle yaralandı.

Ayaklarından yaralanan genç, ambulansla Ramallah’taki Filistin Tıp Merkezine kaldırıldı.

fiem

Yorumlar