Siyonist Güçler Beytlahim’de 4 Eski Esiri İfade Vermeye Çağırdı

Özgürlüğe kavuşan esirleri zindan sonrası hayatlarında da rahat bırakmayan işgal güçlerinin bugün sabah erken saatlerde Batı Yaka’nın güneyinde yer alan Beytlahim şehrinde yaptığı baskında eski esirlerden beş kişiyi ifadeye çağırdığı belirtildi.  

Görüntülenme: 777 Tarih: 24 Eylul 2016 18:58
Siyonist Güçler Beytlahim’de 4 Eski Esiri İfade Vermeye Çağırdı

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri verdiği bilgide, işgal güçlerinin bugün (24 Eylül Cumartesi) yaptığı baskınlarda işgal rejimi zindanlarında bulunan İbrahim ve İsmail El-Aruc kardeşlerin abisi eski esir Cafer El-Aruc ile Muhammed Es-Sahuri, Halid Asakire’nin yanında Fethi El-Herimi adındaki Filistinli gençten işgal istihbaratına gelip ifade vermelerini istediğini ifade etti.

Dün akşamdan beri işgal güçlerinin kuşatması altında bulunan Nablus ise hâlâ kuşatma altında. Şehrin giriş çıkışlarını kapatan işgal güçleri vatandaşlara sıkıntılı anlar yaşatırken, Kudüs Caddesi'ndeki iş yerlerine ait kamera görüntülerine de el koydu.

Bazı kaynaklar bir yerleşimcinin bölgede kaybolması nedeniyle işgal güçlerinin operasyon yaptığını belirtirken, bazı kaynaklar da işgal güçlerinin tatbikat amaçlı operasyon yaptığını ifade etti.

Yorumlar