Trump ve Clinton Katil İsrail'in Gönlünü Kazanmaya Çalışıyor

ABD başkanlık seçimlerinde yarışan adaylar Hillary Clinton ve Donald Trump, başkan seçilmeleri halinde işgal rejiminin çıkarlarını koruyacaklarına dair taahhütte bulunmaya devam ediyor.  

Görüntülenme: 1269 Tarih: 27 Eylul 2016 00:49
Trump ve Clinton Katil İsrail'in Gönlünü Kazanmaya Çalışıyor

İşgal rejimi radyosu bugün (26 Eylül Pazartesi) yayınladığı haberde, Clinton'un Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nden İsrail aleyhine çıkabilecek her türlü kararı veto etme sözü verdiğini bildirdi.

Clinton, dün New York'ta işgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu'yla bir araya geldi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, Clinton'un demokratik ve güvenli bir Yahudi devleti olarak İsrail'i koruyacağını taahhüt ettiği belirtildi.

ABD başkanlık seçimlerinin diğer adayı Donald Trump da başkan seçilmesi halinde ülkesinin büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağını söyledi.

İşgal radyosunun haberine göre, New York'ta BM Genel Kurul çalışmalarına katılan Netanyahu'yla dün bir araya gelen Trump, işgal rejiminin Batı Yaka'daki Yahudi yerleşim birimi inşa politikasını desteklediğini açıkladı.

Haberde, Netanyahu'nun da Trump'a işgal rejiminin Filistinlilere ve genel olarak da Ortadoğu'ya yönelik politikaları hakkında bilgi verdi.

fiem

Yorumlar