Siyonist Analistin Dilinden Hamasın Gelecekteki Savaş Senaryosu

Siyonist Rejimin askerî analisti; ordu verilerine göre Hamas’ın, Siyonist Rejim ile gelecekteki savaş için stratejilerini değiştirdiğini, savaşı Siyonistlerin yerleşim bölgelerine çekmek istediğini ve bu iş için deniz yolundan, motosiklet ve deniz jetlerinden faydalanarak Siyonistlerin yaşadığı bölgelere nüfuz edeceklerini iddia etti.  

Görüntülenme: 1141 Tarih: 27 Eylul 2016 10:59
Siyonist Analistin Dilinden Hamasın Gelecekteki Savaş Senaryosu

          Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin haberine göre; İbranice yayın yapan Wala haber sitesi Siyonist Rejim Ordusunun kendisini bu senaryo için hazırladığını, güçlerini Gazze Şeridi civarındaki Siyonist yerleşim şehirlerinin emniyetini temin etmek için eğitmek istediğini ve bu bağlamda  hızla geniş çaplı bir askerî tatbikat düzenleyeceğini duyurdu.
         Siyonist ordusunun verilerine göre; Hamas gelecekte savaşı Siyonistlerin yaşadığı bölgelere çekecek. Kassam tugayları hücum tünellerini, motosikletleri ve deniz yolunu kullanarak  Siyonist bölgelerine rahatça ulaşabilecek.
         Amir Buhbut isimli Siyonist askerî analist şunu da belirtti: Siyonist rejim bu senaryoya karşı, kendi güçlerini özel eğitime tabi tutacak ve Hamas savaşçılarının işgal altındaki topraklara tüneller yoluyla ve motosikletleri kullanarak saldırmasını engelleyecektir.
         Adı geçen Siyonist analist ordu ihtiyat kuvvetlerinin acil ve olağanüstü bir durumda  Gazze şeridi civarlarında Siyonist yerleşim şehirlerinin emniyetini temin edeceğini ve Filistinli savaşçıların bu bölgelere nüfuzuna mani olacaklarını, ordu güçlerinin de Gazze Şeridine karadan saldıracağını ve aynı zamanda özel kuvvetlerin de ihtiyaç anında Gazze şeridine gireceğini iddia etti.

kudusgunu.com  

Yorumlar