Siyonist Ordu Gazze Şeridi'nde Birçok Noktaya Hava Saldırısı Düzenledi

İşgal ordusu bugün (5 Ekim Çarşamba) ikindi saatlerinde Gazze Şeridi'nin doğusunda ve güneyinde birçok noktaya eşzamanlı hava saldırıları düzenledi.  

Görüntülenme: 1597 Tarih: 05 Ekim 2016 23:18
Siyonist Ordu Gazze Şeridi'nde Birçok Noktaya Hava Saldırısı Düzenledi

İşgal ordusu savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'un batısında İzzeddin El-Kassam Tugayları'na ait bir alana saldırı düzenledi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, Gazze kentinin doğusundaki Et-Tuffah Mahallesi'nin doğusunda yer alan Cebel Er-Riys bölgesinin de işgal güçlerinin hava saldırısına maruz kaldığını bildirdi.

Gazze Şeridi'nin kuzeyinde ise işgal uçakları, Beyt Lahiya'nın kuzeyinde bulunan Deniz Polisi'ne ait binaya hava saldırısı düzenledi. İşgal uçaklarından binaya iki füze atıldığı belirtildi.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü, Gazze Şeridi hastanelerine şu ana kadar herhangi bir şehidin veya yaralının getirilmediğini açıkladı.

İşgal ordusunun ayrıca Gazze kentinin güneyinde, kuzeyinde ve doğusunda tarım alanlarına dört ayrı saldırı düzenlediği bildirildi.

İşgal topçusu da bu sabah Gazze Şeridi'nin kuzeyinde İzzeddin El-Kassam Tugayları'na ait gözetleme noktasına top mermisi atmıştı.

fiem

Yorumlar