Siyonist Bakan Naftali Bennet Batı Yaka’nın İşgal Rejimine Eklenmesini İstedi

Siyonist işgal hükümeti Eğitim Bakanı Naftali Bennet işgal altındaki Batı Yaka topraklarının işgal rejimine eklenmesini istedi.  

Görüntülenme: 1211 Tarih: 07 Ekim 2016 23:45
Siyonist Bakan Naftali Bennet Batı Yaka’nın İşgal Rejimine Eklenmesini İstedi

Aynı zamanda fanatik Yahudi Evi Partisi Genel Başkanı da olan Bennet, “Batı Yaka topraklarını İsrail’e katmak için çaba göstermek gerekir” dedi.

Hukuksuz bir şekilde Filistin toprakları üzerinde inşa edilen Amone yerleşkesinin boşaltılması için Kudüs’te yapılan konferansta konuşan Siyonist bakan niyetlerini şöyle dile getirdi:

“İsrail beldeleri konusunda bizim engelleme aşamasından mücadeleyi sonlandırma aşamasına geçmemiz gerekir. Rüyamızı tanımlamamız ve belirlememiz gerekir. Rüya Yehuda ve Es-Samira (Batı Yaka)’nın egemenlik sahibi İsrail ülkesinin bir parçası olduğudur. Bugün iyi çalışmamız gerekir. Bunun için gerekirse kendimizi bitirmemiz gerekir. İsrail ülkesinin taktiksel bir hedef, Filistin devletinin ise stratejik bir hedef olmasını kabul etmemiz gerekir.”

Bennet yaptığı konuşmada, isim vermeden iki devlet fikrine sıcak bakan Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu’yu da eleştirdi. 

fiem

Yorumlar