Hayfa'daki Patlama Siyonistlerin Yüreğini Ağzına Getirdi

Geçtiğimiz akşam işgal altındaki Hayfa şehrinde bulunan amonyak depolarının yakınında alevlerin yükselmesinin ardından, Siyonistler korku ve dehşete kapıldı.  

Görüntülenme: 1305 Tarih: 08 Ekim 2016 12:24
Hayfa'daki Patlama Siyonistlerin Yüreğini Ağzına Getirdi

Siyonist çevrelerce konuyla ilgili verilen bilgiler eksik ve çelişkilidir. Bazı Siyonist kaynaklar Stratejik Körfez Hayfa'da bulunan bir fabrikada patlama olduğunu bildirdi ve öyle ki başka kaynaklarca bölgede bulunan petrol rafinerilerinden birinde gaz basıncı nedeniyle patlama olduğu haberi verildi.

Siyonist Rejim'in bu gibi hassas konularda her zaman vatandaşları üzerinde olumsuz etki bırakmasından korktuğu için olumsuz haber vermekten kaçınması dikkate alındığında, bu olayda da patlamayı normal bir gelişme olarak göstermeye çalıştılar. Öyle ki Arap medyası Hayfa'daki yangınla ilgili görüntüleri gizledi.

Siyonistler her zaman kendisini, Lübnan Hizbullah’ı Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'ın defalarca Hayfa'nın önemine işaret ederek direnişin gelecek savaşta bu bölgeyi hedef alma gücü olduğu tehditlerine karşı hazırlamaktadır.

Siyonist Rejim medyası Cuma günü, Hayfa'da bulunan bir rafineride patlama meydana geldiğini duyurarak, rafineri etrafında büyük bir yangın çıktığını bildirdi ancak patlamanın nedeni hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Rus El-Yevm gazetesinin yazdığı habere göre; Siyonist medyası bu rafineri yakınlarında ikamet edenlere maske kullanarak kendilerini korumaları çağrısında bulundu.

tesnim

Yorumlar