Siyonist Güçler Şehit Ebu Subeyh'in Evine Baskın Düzenledi

İşgal güçleri bu sabah (10 Ekim Pazartesi) erken saatlerde Şehit Misbah Ebu Subeyh'in Kudüs'ün kuzeyindeki Er-Ram beldesinde bulunan evine baskın düzenleyerek, yıkım hazırlıkları için evin ölçülerini aldı.  

Görüntülenme: 1007 Tarih: 10 Ekim 2016 14:41
Siyonist Güçler Şehit Ebu Subeyh'in Evine Baskın Düzenledi

İşgal ordusuna yakınlığıyla bilinen 0404 sitesi, işgal ordusu mühendislik biriminin bu sabah erken saatlerde Şehit Misbah Ebu Subeyh'in evine baskın düzenlediğini ve evin ölçülerini aldığını yazdı.

İşgal güçlerinin Er-Ram beldesine düzenlediği baskın sırasında belde sakini gençlerle işgal askerleri arasında çatışma çıktığı ve el yapımı bomba atılması üzerine bir işgal askerinin hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Yerel kaynaklar işgal güçlerinin evde uzun süre arama yaptığını, eşyalara zarar verdiğini, evin terasındaki Hamas sancaklarını indirdiğini ve şehidin kızı İman'ı gözaltına aldığını söyledi.

Er-Ram beldesinde Filistinli gençlerle işgal güçleri arasında dün yaşanan çatışmalarda da bir işgal subayı ve bir kadın asker atılan taşlarla hafif şekilde yaralanmış, Sivan ve Er-Ram'daki çatışmalarda Filistinli 11 genç plastik mermilerle yaralanmış veya işgal askerlerinin attığı bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilenmişti.

fiem

Yorumlar