Siyonist Güçler Şehit Misbah Ebu Subeyh'in Ailesine Ait Pastaneyi Kapattı

İşgal güçleri, Kudüs eylemini gerçekleştiren Şehit Misbah Ebu Subeyh'in ailesine ait pastaneyi bu sabah (11 Ekim Salı) kapattı.  

Görüntülenme: 1339 Tarih: 11 Ekim 2016 03:09
Siyonist Güçler Şehit Misbah Ebu Subeyh'in Ailesine Ait Pastaneyi Kapattı

Kudüs'ün kuzeyindeki Er-Ram beldesine sabah erken saatlerde baskın düzenleyen işgal güçleri, Şehit Misbah Ebu Subeyh'in ailesinden bir kişiye ait Ebu Subeyh Pastanesi'nin kapısına demir çubuklar kaynattı.

İşgal güçleri, Ebu Subeyh'in gerçekleştirdiği eylemin ve şehadetinin ardından halka tatlı dağıtıldığı gerekçesiyle pastanenin kapatıldığını bildirdi.

Görgü tanıkları, işgal güçlerinin şehitle ve ailesiyle bağlantılı ne varsa intikam amacıyla hedef aldığını ve şehidin ailesine ait eve baskın düzenleyerek Hamas sancaklarını indirdiğini söyledi.

Baskın sırasında herhangi bir çatışma çıkmasını önlemek isteyen işgal güçleri keskin nişancılarının civardaki evlerin çatılarına çıkarak mevzilendikleri belirtildi.

İşgal güçleri, Er-Ram beldesinde Es-Selayime ailesine ait salona Şehit Misbah Ebu Subeyh için taziye düzenlendiği gerekçesiyle baskın düzenleyerek salondaki eşyaları ve bilgisayarları kırdı, şehidin posterlerini yırttı.

İşgal güçleri Şehit Misbah Ebu Subeyh'in kızı İman'ı da gözaltına almış ve işgal mahkemesi genç kızın gözaltı süresini Perşembe gününe kadar uzatmıştı.

fiem

Yorumlar