Siyonist Rejim Zebube Beldesi Sakinlerini Topluca Cezalandırıyor

İşgal güçleri dün gece Cenin kentinin batısındaki Zebube beldesinde halkı topluca cezalandırma tehdidini hayata geçirerek belde sakinlerini aşağıladı ve insanlara eziyet etti.  

Görüntülenme: 1140 Tarih: 13 Ekim 2016 23:36
Siyonist Rejim Zebube Beldesi Sakinlerini Topluca Cezalandırıyor

Filistin Enformasyon Merkezi'nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgal güçleri keyfi olarak belde girişini kapattı ve belde sakinlerini Cenin - Hayfa yolunda saatlerce bekletti.

Daha sonra beldeye baskın düzenleyen işgal güçlerinin sağa sola gelişigüzel göz yaşartıcı bomba attığı ve mümkün olduğunca çok sayıda kişinin yaralanması için çaba sarf ettiği bildirildi.

Kaynaklar, aralarında çocukların ve kadınların da bulunduğu onlarca kişinin yaralandığını ve ilk yardım ekiplerinin yaralılara olay yerinde müdahale ettiğini söyledi.

Belde sakinlerinden onlarca kişiyi belde girişinde saatlerce bekleten ve hakaret ederek aşağılayan işgal güçlerinin gelecek sefer tüm belde halkını topluca ve daha çok cezalandıracakları tehdidinde bulunduğu belirtildi.

İşgal güçlerinin belde sakini gençlerin belde arazileri üzerinde kurulu Salim askeri kampındaki askerleri taşladıklarını öne sürdüğü bildirildi.

fiem

Yorumlar