Facebook, Filistin Enformasyon Merkezi İdarecilerinden 7’sinin Hesabını Kapattı

Siyonist işgal rejiminin girişimleri neticesinde Filistin direnişine destek veren ve Filistin’in mazlum halkının sesini dünyaya duyurmaya çalışan site ve şahıslara yönelik linç kampanyasını sürdüren Facebook idaresi Filistin Enformasyon Merkezi’nin müdürlerinin hesaplarını kapattı.  

Görüntülenme: 1322 Tarih: 14 Ekim 2016 18:23
Facebook, Filistin Enformasyon Merkezi İdarecilerinden 7’sinin Hesabını Kapattı

Konuyla ilgili açıklama yapan ve hesap sahiplerine bilgi veren Facebook idaresi, söz konusu şahısların hak ve sorumluluk ihlalinde bulunduklarını iddia etti.

Facebook idaresinin 7 müdürün hesaplarını silmesi yüzünden merkez, birkaç saat yayınlarını durdurmak zorunda kaldı.

Facebook idaresi daha önce takipçisi yarım milyona ulaştıktan sonra hesapları silerken, şimdi de 145 bini geçince sildi.

İşgal altındaki Filistin topraklarında olup bitenleri titizlikle dünyaya duyurmaya çalışan ve bu konuda bir hayli mesafe kat eden Filistin Enformasyon Merkezi 2 milyon 200 bin takipçisiyle geniş bir kitleye hitap ediyor.

Facebook’un kararına tepki gösteren Filistin Enformasyon Merkezi, siteyi takip eden birçok kişinin aynı zamanda Facebook üyesi olduğunu hatırlattı.

İşgal rejimiyle anlaşan Facebook idaresi Filistin içinde direnişi destekleyen birçok sitenin ve tanınmış aktivistin hesaplarını kapattı.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin sosyal paylaşım adresleri:

Sekiz dilde yayın yapan Filistin Enformasyon Merkezi facebook, twitter, ınstagram, youtube, Telegram Whatsapp üzerinden de takipçilerini bilgilendiriyor. 

fiem

Yorumlar