Katil İsrail Askerleri Filistinli Genç Kızı İşte Böyle Katletti(VİDEO)

Siyonist vahşet kameralara yansıdı: 19 yaşındaki kıza kurşun yağdırdılar. 

Görüntülenme: 1392 Tarih: 20 Ekim 2016 08:16
Katil İsrail Askerleri Filistinli Genç Kızı İşte Böyle Katletti(VİDEO)

Siyonist işgal rejimi askeri kaynaklarına yakınlığıyla bilinen Walla sitesinin yayınladığı görüntüler,  dün (19 Ekim Çarşamba) vurularak şehit edilen Filistinli genç kızın sebepsiz yere infaz edildiğini gösteriyor.

İşgalcilere ait 0404 sitesi dün verdiği haberde, Nablus’un güneyinde yer alan Zatera askeri geçiş noktasında askerlere yönelik bıçaklı eylem yapmak isteyen Filistinli bir genç kızın vurularak öldürüldüğünü duyurdu.

Filistin Hastane kaynakları verdikleri bilgide, dün işgal güçlerinin ateşiyle şehit olan Rehik Yusuf (19) adındaki Filistinli genç kızın Asire beldesinden olduğunu belirterek, işgal güçlerinin genç kızın cenazesini teslim etmediğini ifade etti.

Yayınlanan görüntülerde genç kız herhangi bir saldırıda bulunmadığı halde bir grup Siyonist yerleşimcinin gözü önünde işgal güçlerinin yoğun ateşine maruz kaldığı ve kısa bir süre sonra olay yerinde şehit olduğu görülüyor.

İşgal güçleri genç kızın askerlere yaklaşıp bıçakla saldırmak istediğini iddia ederken, görüntüler askerleri yalanlıyor ve askerlerin intikam hırsıyla genç kıza ateş açıp infaz ettiklerini gösteriyor.

Genç kızı öldüren askerler verdikleri ifadelerde önce kızın ayaklarına kurşun sıktıklarını, kızın tehlike arz ettiğini görünce de vurduklarını söylediler. 

 

Kaynak : Filistin Enformasyon Merkezi (المركز الفلسطيني للاعلام)

Yorumlar