Siyonist İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs'te 20 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri bu sabah (23 Ekim Pazar) erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs'ün çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek 20 civarında Filistinliyi gözaltına aldı.  

Görüntülenme: 1096 Tarih: 23 Ekim 2016 14:23
Siyonist İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs'te 20 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgal güçlerinin Batı Yaka'da işgal askerlerine ve Yahudi yerleşimcilere yönelik direniş eylemlerine katıldıkları gerekçesiyle iki Filistinliyi gözaltına aldığını açıkladı.

 

Bildiride, Kalkiliya'nın doğusundaki Azun beldesinde Hamas üyesi bir aktivistin ve Kuzey El-Ağvar'ın Fasayil bölgesinde bir başka Filistinlinin gözaltına alındığı kaydedildi.

 

İşgalcilere ait 0404 sitesi de işgal ordusunun Batı Yaka'daki baskınlar sırasında Kalkiliya yakınlarındaki Azun beldesinde ve El-Halil'in kuzeyindeki Sair beldesinde "teröre destekte kullanıldığı" iddiasıyla bir miktar paraya el koyduğunu yazdı.

 

İşgal güçleri Kudüs'te de dün gece ve bu sabah erken saatlerde gerçekleştirdiği baskınlar sırasında 18 Filistinliyi gözaltına aldı.

 

Quds Press Haber Ajansı, işgal güçlerinin Silvan, El-İseviyye, Anata, Cebelu'l-Mukebbir ve Şufat Mülteci Kampı'na baskın düzenlediğini, evlerde arama yaptığını ve gençleri gözaltına aldığını bildirdi.

fiem

Yorumlar