Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri verdiği bilgide, işgal topçusunun bugün (24 Ekim Pazartesi) direniş güçlerine ait gözetleme noktalarından birini vurduğunu belirterek, saldırıda can kaybının olmadığını ifade etti.
Basın yayın organlarında Gazze sınırındaki yerleşkelerde patlama sesleri duyulmadığı halde siren seslerinin çalmasından sonra işgal topçusunun saldırıya başladığı belirtildi.
İşgal radyosu ve başka kaynaklar, Gazze’den bir füzenin atıldığını, ancak füzenin yerleşkelere değil, sınır bölgesine düştüğünü öne sürdü.
Direniş güçlerinin zaman zaman yaptıkları füze denemeleri Gazze sınırına yıkan yerleşkelerde yaşayan yerleşimcileri tedirgin etmekte, çalan siren sesleri sığınaklara girmelerine neden olmaktadır. Bunu bahane eden işgal güçleri ise direnişe ait alanlara ve Gazze’nin değişik noktalarına saldırılar düzenlemektedir.
fiem
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu

