Siyonist Ordu Filistinlileri Yargısız İnfazla Katlettiğini İtiraf Etti

İşgal radyosunun haberine göre işgal ordusu tarafından hazırlanan raporda, Filistinlilerin en ufak şüphe ile öldürüldükleri, en az dört olayda askerler için tehlike arz etmedikleri halde dört Filistinli gencin şüphe üzerine öldürüldüğü ifade edildi.  

Görüntülenme: 1297 Tarih: 25 Ekim 2016 20:40
Siyonist Ordu Filistinlileri Yargısız İnfazla Katlettiğini İtiraf Etti

İşgal radyosu, "Askerler daha uygun bir tavır sergilemiş olsaydılar, ateş açılıp insanlar öldürülmezdi" değerlendirmesinde bulundu.

Raporda, şüphe üzerine ateş açılması sonucu iki Filistinlinin öldüğüna ve ikisinin de ağır yaralandığına dikkat çekildi.

El-Halil’deki işgal güçleri komutanı, daha önce şehit edilen Abdulfettah Şerif gibi askerlerin bir Filistinliyi daha infaz ettiğini itiraf ederek, Şerif’in infazıyla ilgili yapılan mahkemede şahitlik eden komutan birkaç kez askerlerin gençleri etkisiz hale getirmek için başlarına kurşun sıktıklarına gözleriyle şahit olduğunu söyledi.

Siyonist subay mahkemede verdiği ifadede, askerlerin sözkonusu şahısların taşıdıkları patlayıcı kuşağını patlatmadan onları etkisiz hale getirmek için infaz yaptıklarını savunduklarını hatırlatarak, bu tür cinayetleri işleyen askerlerin hiçbir zaman yargılanıp cezalandırılmadıklarını ifade etti.

fiem

Yorumlar