Siyonist İşgal İstihbaratı Kudüs'te Ateş Açma Eylemini Engellendiğini Öne Sürdü

İşgal rejimi iç istihbarat birimi "Şabak"ın işgal polisiyle birlikte gerçekleştirdiği operasyonda Kudüs'ün doğusunda işgal hedeflerine ateş açmayı planlayan Kudüslü bir genci gözaltına aldığı bildirildi.  

Görüntülenme: 997 Tarih: 27 Ekim 2016 08:13
Siyonist İşgal İstihbaratı Kudüs'te Ateş Açma Eylemini  Engellendiğini Öne Sürdü

İşgal polisi bugün (27 Ekim Perşembe) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Kudüs'ün doğusundaki Silvan beldesinin Ra's El-Amud Mahallesi sakinlerinden Muhammed Abbasi isimli gencin silah edinerek kentte Yahudi yerleşimcilere ve işgal güçlerine yönelik eylem planladığını öne sürdü.

 

Bildiride, sorguya çekilen Filistinli gencin işgal devriyelerine ve Yahudi yerleşimcilerin araçlarına taş, molotof ve havai fişek atma eylemlerine karıştığının anlaşıldığı ifade edildi.

 

Bildiride ayrıca, Filistinli gencin sosyal paylaşım sitelerinde Hamas'ı ve direnişi destekleyen paylaşımlarda bulunduğu, Şehid Abdulhamid Ebu Surur'un gerçekleştirdiği otobüs eylemini kutladığı belirtildi.

 

İşgal polisi, savcılığın Abbasi hakkında hazırladığı iddianamenin işgal polisine saldırı girişimi, kamu düzenini bozucu eylemlere katılma, terör örgütüne üye olma ve şiddete teşvik gibi suçlamalar içerdiğini açıkladı.

fiem

Yorumlar