Siyonist Rejim Askerlerine Tünel Savaşı Eğitimi Veriyor(VİDEO)

Siyonistlerin İkinci Kanal televizyonlarının yayınladığı bir habere ve görüntülere göre işgal rejimi özel olarak oluşturduğu bir birlikteki askerlerine Gazze'deki tünellere karşı savaş tatbikatı veriyor. 

Görüntülenme: 1373 Tarih: 28 Ekim 2016 07:00
Siyonist Rejim Askerlerine Tünel Savaşı Eğitimi Veriyor(VİDEO)

Haberde bu askerlerin Gazze'den yahudi yerleşim merkezlerine dönük eylemlere karşı veya Gazze'ye dönük muhtemel bir savaş karşısında hazırlıklı olmaları için eğitimden geçirildiğine dikkat çekildi.

Tatbikatların öncelikli olarak hızlı müdahale ve Filistin direnişinin Gazze sınırlarına yakın bölgelere ve kuzeyine inşa edilmiş yahudi yerleşim merkezlerine dönük eylemlerini engelleme amacına yönelik olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili haberde, tünel savaşı için özel eğitimden geçirilen birliğe mensup askerlerin, söz konusu bölgelerdeki yahudi yerleşim merkezlerine dönük eylemleri ve eylemcilerin söz konusu yerleşim merkezlerinin içlerine kadar ulaşmalarını önlemek için hızlı müdahale taktikleri öğrendikleri belirtildi.

İşgal rejimi bu amaçla ordu bünyesinde Lotar adını verdiği bir birlik oluşturdu. Bu birlikteki askerlere tünel savaşlarına dönük değişik ayrıntılar öğretiliyor ve tatbikatı yaptırılıyor.

fiem

Yorumlar