Siyonist İşgal Yönetimi Cezaevinde Şeyh Raid Salah'tan İntikam Alıyor

İşgal zindanlarında esir tutulan Şeyh Raid Salah'ın avukatı Mustafa Süheyl, işgal yönetiminin İslami Hareket liderine yönelik ihlalleri hakkında bilgi verdi.  

Görüntülenme: 1172 Tarih: 31 Ekim 2016 04:13
Siyonist İşgal Yönetimi Cezaevinde Şeyh Raid Salah'tan İntikam Alıyor

Avukat Mustafa Süheyl, işgal yönetiminin Şeyh Raid Salah'ı tek kişilik hücrede tuttuğunu, ziyaret edilmesine izin vermediğini ve tüm haklarından mahrum bıraktığını belirterek, Şeyh Raid Salah'a yapılanın siyasi intikam ve ek ceza olduğunu söyledi.

 

Anadolu Ajansı'na konuşan Süheyl, işgal yönetiminin Şeyh Raid Salah'a kitap ve gazete ulaşmasına izin vermediğini, sadece belli televizyon kanallarını izlemesine izin verdiğini ve ailesinin de ancak iki haftada bir Şeyh Raid Salah'ı ziyaret edebildiğini bildirdi.

 

Şeyh Raid Salah'ın tek kişilik hücrede tutulduğunu ve sürekli yalnız bırakıldığını kaydeden Süheyl, bu duruma son verilmesi için birçok girişimde bulunduklarını fakat taleplerinin sürekli reddedildiğini ifade etti.

 

Avukat Süheyl, işgal yönetiminin Şeyh Raid Salah'ın yanında bir başka esirin daha bulunmasının işgal rejiminin güvenliği için tehlike oluşturduğunu öne sürdüğünü belirtti.

FİEM

Yorumlar