Ramallah Eylemine Sosyal Medya Kullanıcılarından Büyük Övgü

Cenin'e bağlı Kabatiye beldesi sakinlerinden polis memuru Muhammed Türkmen'in dün gerçekleştirdiği ve üç işgal askerinin yaralandığı ateş açma eylemi sosyal medyada geniş yankı buldu.  

Görüntülenme: 1039 Tarih: 01 Kasım 2016 22:30
Ramallah Eylemine Sosyal Medya Kullanıcılarından Büyük Övgü

Filistinli ve Arap yüzlerce aktivist sosyal medya sitelerinde "Devrimci Polis" etiketi altında yaptıkları paylaşımlarla eyleme ve şehit Türkmen'e övgü yağdırdı.
Muhammed Türkmen'in Ramallah yakınlarındaki Beit El kontrol noktası bölgesinde gerçekleştirdiği ateş açma eylemiyle gurur duyduklarını ifade eden aktivistlerden Dr. Hasan Ebu Haşiş, "Kahraman Muhammed Türkmen.. Batı Yaka'nın gerçek nabzı... Ellerine sağlık" dedi. 
Aktivist Ali Ebu Levz ise şehidin ruhunu saygıyla selamladığını ifade ederken, Abdüllatif Abdul Al ise, "Dünya hayatına ve asılsız barış sözlerine aldanmayanlara selam olsun" yazdı.
Aktivistlerden Mecdulin Hasene ise şehit Muhammed Türkmen'in biri elinde silah tutarken ve diğeri şehit olduktan sonra yerde yatarken gösteren iki resmini yayınladı.
Sündüs Imad, devrimci polisin işgal güçleriyle yapılan güvenlik koordinasyonunu deldiğini ve Filistin polisinin vatanı uğruna şehit olmaya hazır olduğunu gösterdiğini yazdı.

fiem

Yorumlar