Siyonist Yetkili Danny Danon Dubai’ye Gitti

İsrail basınında yer alan bir habere göre, İsrail’in BM elçiliği görevini yürüten Danny Danon, yoğun güvenlik önlemleri altında, Dubai’ye 3 günlük bir ziyaret gerçekleştirdi. Danon Dubai’de kalkınma konulu bir konferansa İsrail’in BM elçisi sıfatıyla katıldı. 

Görüntülenme: 1057 Tarih: 04 Kasım 2016 14:12
Siyonist Yetkili Danny Danon Dubai’ye Gitti

İsrail’de yayın yapan Kanal 2 televizyonunda yer alan habere göre, İsrailli elçi Dubai’ye resmi kimliğiyle, ancak gizli bir ziyaret gerçekleştirdi.
 
3 gün süren ziyaretinin ardından Danon, New York’a döndü. Haberde Danon’un aylar öncesinden bu kongreye katılması için davet aldığı, Dubai’nin Arap ülkelerinden baskı görmemesi için de tüm işlerin gizli bir şekilde yürütüldüğü ifade edildi.
 
Dubai Hükümeti Başkanı Şeyh Muhammed Bin Raşid Al Mektum, Kraliçe Nur Zevce, Ürdün eski kralı Hüseyin bin Talal’ın katıldığı kongreye Danny Danon, kimliğini gizlemeksizin bizzat resmi kimliğiyle iştirak etti.  3 gün boyunca bizzat Dubai yönetimi tarafından güvenliği sağlanan Danny’nin ziyaretinin ardından gazetede yer alan haberde, Dubai ve İsrail arasında diplomatik ilişkinin olmadığı, ancak görünüşe bakılırsa masa altından ilişkinin sürdürüldüğü ifade edildi. İsrail Dışişleri Bakanlığı’ndaki üst düzey bir yetkiliden de benzeri bir yorum geldi.
İSLAMİANALİZ

Yorumlar