Siyonist Ordu Filistin Halkına Karşı Keskin Nişancı Birliği Kuruyor

İşgal rejimi askeri kaynaklarına yakınlığıyla bilinen Walla sitesi, işgal ordusu Genelkurmay Başkanlığının yakında her piyade tugayına keskin nişancılardan oluşan “Gözcü Birlik” adıyla yeni bir birlik ekleyeceğini duyurdu.  

Görüntülenme: 1627 Tarih: 04 Kasım 2016 08:04
Siyonist Ordu Filistin Halkına Karşı Keskin Nişancı Birliği  Kuruyor

Daha çok keskin nişancılardan oluşacak birliğin Batı Yaka’da operasyona giden askerlere eşlik edeceğini, hatta sokaklardaki gösterileri bastırmada rol alacağını ve asıl misyonunun ise uzaktan durumu kontrol altına almak olacağını ifade etti.

Konuyla ilgili etraflı bir rapor yayınlayan Walla sitesi “İsrail ordusundaki keskin nişancılar becerilerini korumak için sürekli eğitim görüyorlar. Genelkurmay Başkanı her piyade tugayında “Gözcü Birlik” adıyla keskin nişancı birliğinin olacağını daha önce ima etmişti” ifadesini kullandı.

Raporda, söz konusu keskin nişancı birliği elemanlarının 13 aylık eğitime tabi tutulacakları, daha sonra da diğer özel birlikler gibi 4-6 hafta özel bir eğitim görecekleri ifade edildi.

Raporda ayrıca bu birliği oluşturacak keskin nişancılardan bazılarının daha önce 2011 yılında Suriye sınırında ve Golan Tepeleri’ndeki gösterilerle Gazze sınırındaki gösterilere müdahalede kullanıldıklarına dikkat çekilerek, bunların M-24 ile Barak isimli silahları kullandıkları belirtildi. 

fiem

Yorumlar