Filistin Yönetimi Güvenlik Birimleri El-Halil'de Siyonistlere Yönelik Eylemi Engelledi

Filistin Yönetimi'ne bağlı güvenlik birimlerinin güvenlik koordinasyonu kapsamında işgal güçlerine verdiği bilginin El-Halil'de işgalcilere yönelik bir eyleme engel olduğu bildirildi.  

Görüntülenme: 1020 Tarih: 07 Kasım 2016 10:13
Filistin Yönetimi Güvenlik Birimleri El-Halil'de Siyonistlere Yönelik Eylemi Engelledi

İşgalcilere ait Walla sitesinde yayınlanan habere göre, Filistin Yönetimi işgal güçlerine geçen Cuma günü El-Halil'de gerçekleştirilmesi planlanan bir bombalı saldırı hakkında bilgi verdi.

 

Filistin Yönetimi'ne bağlı güvenlik birimlerinin işgal güçleriyle paylaştığı bilgiler doğrultusunda Filistinli bir gencin gözaltına alındığı belirtildi.

 

Yediot Ahranot gazetesine ait internet sitesinde yer alan bir haberde de işgal güçlerinin 12 kg patlatıcıyla gerçekleştirilmesi planlanan bir saldırıyı önlediği ifade edildi.

 

Haberde, patlayıcının El-Halil'de bir askeri kontrol noktası yakınlarına yerleştirildiği ve işgal askerlerini bölgeye çekip patlayıcıyı cep telefonuyla uzaktan patlatmayı planlayan Filistinli gencin Filistin Yönetimi güvenlik birimlerince gözaltına alındığı öne sürüldü.

 

İşgal rejimi medyası, işgal ordusunun Filistin Yönetimi güvenlik birimlerinin verdiği bilgiler yardımıyla patlayıcıyı yerini tespit ederek kontrollü bir şekilde patlattığını bildirdi.

fiem

Yorumlar