Terör Rejiminden Kudüslü Akademisyenin Evini Yıkma Kararı

Siyonist işgal rejimi, Kudüs işleri konusunda uzman olan Filistinli akademisyen Cemal Amr’ın işgal altındaki Kudüs’ün Es-Sevri Mahallesi'nde bulunan evinin yıkılması için tebligat yaptı.  

Görüntülenme: 1140 Tarih: 12 Kasım 2016 12:33
Terör Rejiminden Kudüslü Akademisyenin Evini Yıkma Kararı

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Amr, işgal polisiyle işgal belediyesine ait ekiplerin bugün (12 Kasım Cumartesi) erken saatlerde evine baskın yapıp evin yıkılacağı konusunda tebligat yaptıklarını söyledi.

62 yıl evin inşa edildiğini ve 1993 yılında evin inşaat ve onarımı için işgal belediyesinden ruhsat alındığını belirten Amr, bu yıkımın işgal belediyesin Kudüs halkını zorla göç ettirme ve bir kısmı işgal rejiminden önce yapılmış evleri yıkma planının devamı niteliğinde olduğunu ifade etti.

İşgal rejimi, Filistinli akademisyen ile eşine daha önce Kudüs’ten uzaklaştırma cezası verdiği gibi, şu an da güvenlik gerekçesiyle yurt  dışına çıkmalarına izin vermiyor.

İşgal altındaki Kudüs’te 20 bin ev işgal yönetiminin zoraki yıkım kararıyla karşıya. İşgalciler Kudüs halkını oyun ve entrikalarla yurdundan çıkarmak için uğraşırken, İslam ülkeleri sadece seyretmekle yetiniyor.

fiem

Yorumlar