İzzeddin El Kassam Tugayları: Eğitim ve Hazırlık Konusunda Direniş Önemli Aşamalar Kaydetti

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları, Siccil Taşları Savaşı'ndan sonra direnişin hazırlık, eğitim ve donanım konusunda birçok aşamayı geride bıraktığını belirterek, bu konularda önemli gelişmeler gösterdiğini ifade etti.  

Görüntülenme: 2670 Tarih: 15 Kasım 2016 18:38
İzzeddin El Kassam Tugayları: Eğitim ve Hazırlık Konusunda Direniş Önemli Aşamalar Kaydetti

Kassam Tugayları yayınladığı açıklamada, direnişin Siccil Taşları Savaşı'ndan iki yıl sonra meydana gelen Yenilmiş Ekin Savaşı'nda ölümsüz tablolar gösterdiğini, hâlâ sözüne bağlı olduğunu, zafer ve özgürlüğe kadar durup dinlenmeden ilerleyeceğini kaydetti.

Siccil Taşları Savaşı kararını veren direnişin kahraman ve çelik yürekli komutanlarının düşmanla savaşta yeni bir sayfa açtıklarını belirten Kassam Tugayları, direnişin büyük bir azim ve kararlılıkla düşmanla savaşı sürdürme, savaşa komuta etme gücünün olduğunu hatırlattı.

Kassam Tugayları açıklamanın sonunda Özgürlerin Vefası esir takası antlaşmasının mühendisi olan ve bu konuda düşmana diz çöktüren büyük komutan Ahmed El-Ca’beri ve diğer şehitleri selamladıklarını belirtti.

14 Kasım’da Gazze’yi havadan, denizden ve karadan bombalayan işgal güçleri Kassam Tugayları Genelkurmay Başkanı Ahmed El-Ca’beri’yi şehit ettiler.

Sekiz gün devam eden savaşta 1600 saldırı düzenleyen işgal güçleri çoğu sivil ve korumasız yüzlerce kişiyi şehit etti veya yaraladı.

fiem

Yorumlar