Husam Bedran: Kudüs Üniversitesi’ne Baskın Düşmanla İşbirliğinin Çirkin Yüzünü Gösterdi

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Husam Bedran, işgal güçlerinin Kudüs Üniversitesi kampüsüne girip fuar stantlarını dağıtmasını ve İslamî Kitle öğrenci grubu liderlerinden ikisini tutuklamasını kınadı.  

Görüntülenme: 1133 Tarih: 19 Kasım 2016 12:56
Husam Bedran: Kudüs Üniversitesi’ne Baskın Düşmanla İşbirliğinin Çirkin Yüzünü Gösterdi

Hamas sözcüsü bugünkü baskınlarla ilgili basın açıklaması yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi’ne ulaşan açıklamada Bedran, “Bu baskın ve tutuklamalar işgalciyle onun yanında yer alanların, İslamî Kitle öğrenci grubunun üniversite öğrencileri arasında yaydıkları direniş kültüründen ne kadar korktuklarını gösteriyor” dedi.
Bedran, bugünkü baskın ve tutuklamaların Filistin güçleriyle işgal güçlerinin sürdürdüğü koordinasyonun çirkef yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirterek, iki tarafın direniş projesine karşı olma hususunda buluştuklarını söyledi.
İslamî Kitle öğrenci grubu her yıl yaptığı gibi bu yıl da Kudüs Üniversitesi’nde kitap fuarı açmak için hazırlık yaparken, işgal güçleri bugün sabah erken saatlerde kampüse girip fuara baskın yaptı. Stantları dağıtan işgal güçleri öğrenci liderlerinden ikisini de tutukladı. 

fiem

Yorumlar