Siyonist Terör Rejimine Olan Yardım ve Desteğinden Dolayı HP Firmasını Boykot Çağrısı

Filistin Boykot Kampanyası BCP, Filistin halkını, resmî ve özel kurumlarını siyonist işgal rejimine yardım ve desteğinden dolayı Hewlett-Packard (hp) firmasını boykot etmeye, ürünlerini satın almamaya çağırdı.  

Görüntülenme: 1326 Tarih: 27 Kasım 2016 01:57
Siyonist Terör Rejimine Olan Yardım ve Desteğinden Dolayı HP Firmasını Boykot Çağrısı

Boykot çağrısı için yapılan açıklamada söz konusu firmanın siyonist işgal rejiminin Filistinlilere yönelik zulüm uygulamalarını ve cinayetlerini sürdürmesi için ihtiyaç duyduğu muhtelif teknik araçları temin etmeyi, bu amaçla yardım ve desteğini sürekli artırarak sürdürdüğüne dikkat çekildi.

Filistin Boykot Kampanyası'nın dün (26 Kasım Cumartesi) yaptığı ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan açıklamasında hp firmasının ırkçı ayrım politikaları için yaptığı uygulamalarda, ırkçı ayrım duvarının inşa ve kullanımında ve yine kimlik kartlarının çıkarılmasında işgalci rejime en fazla araç temin eden firmaların başında yer aldığı dile getirildi.

Hp firması aynı zamanda Gazze'ye uygulanan ablukada da işgal rejiminin ihtiyaç duyduğu araçları askerî güçlerine ve özellikle de deniz güçlerine temin ediyor. Aynı zamanda Filistinlilerin çok ağır şartlarda tutulduğu cezaevlerinde kullanılan araçların büyük çoğunluğu da hp firması tarafından temin ediliyor.

Bunların yanı sıra işgal rejiminin değişik alanlarda ihtiyaç duyduğu ve hp firmasının üretim alanına giren teknik araçların birçoğu bu firma tarafından temin ediliyor.

fiem

Yorumlar