Terör Rejimi İsrail Hamas Hücresini Tutukladığını İddia Etti

Siyonist işgal rejimindeki medya kaynakları, askeri denetlemenin olay üzerindeki yayın yasağını kaldırmasından sonra verdikleri haberde, işgal güçlerinin Kudüs’te hassas askeri noktalara eylem yapmak isteyen Hamas’a ait bir hücreyi deşifre ettiklerini iddia etti.  

Görüntülenme: 1098 Tarih: 09 Aralık 2016 23:21
Terör Rejimi İsrail Hamas Hücresini Tutukladığını İddia Etti

Siyonist işgal rejimindeki Kanal7 televizyonu verdiği haberde İsrail polisinin Kudüs’ün Şeyh Cerrah ve Sur Bahir mahallelerinde yaptığı operasyonlarda hücre elemanlarının tutuklandığını belirtti.

Kanal7 televizyonu işgal rejiminin iç istihbarat birimi Şabak’a dayandırarak verdiği haberde, söz konusu hücreyi oluşturan elemanların 2015 yılında tutuklandıklarını, 8 kişiden oluşan ve çoğunluğunu çocukların oluşturduğu hücrenin Kudüs’te silahlı eylem yapmak için plan kurduklarını ifade etti.

Haberde hücre ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Siyonist medya kaynakları, söz konusu hücrenin Kudüs’teki İsrail üniversitesine yakın askeri üsse karşı saldırı planladıklarını, üssü gözeten elemanların saldırı planlarını uygulamak için bir dizi seçenek üzerinde çalıştıklarını kaydettiler.

Şabak bundan bir gün önce El-Halil’de silahlı eylem yapmak ve asker kaçırmak için plan kuran 7 kişilik Hamas’a ait bir hücreyi çökerttiğini duyurmuştu.

fiem

Yorumlar