Katil İsrail Rejimi Facebook'u Hamas'a Karşı Kışkırtıyor

Daha önce birçok kişinin hesabını Hamas taraftarı oldukları gerekçesiyle kapatan facebook aleyhine, şimdi siyonist işgal rejimi destekçisi birtakım sosyal kurumlar tarafından Hamas'ı desteklediği iddiasıyla bir medya kampanyası başlatıldı. 

Görüntülenme: 1527 Tarih: 11 Aralık 2016 01:59
Katil İsrail Rejimi Facebook'u Hamas'a Karşı Kışkırtıyor

Anlaşıldığı kadarıyla siyonist işgalciler facebooka baskı yaparak Hamas veya Filistin davası lehine tek kelime söyleyen bir kişinin hesabını kapatmasını sağlamak istiyorlar.

Israel Today gazetesinin yayınladığı bir bilgiye göre facebook aleyhine başlatılan kampanyayı Kanunun Uygulanması İçin Yahudi Teşkilatı yönlendiriyor. Kampanya aynı zamanda İsrail aleyhine yürütülen propaganda faaliyetlerine fırsat verdiği gerekçesiyle facebook aleyhine bir milyar dolara varan tazminat davaları açılması planlarını da içeriyor.

Bu kampanya çerçevesinde adı geçen teşkilatın facebook'u İsrail'e karşı birçok eylemden ve silahlı saldırıdan sorumlu tutan bir video görüntüsünü Amerika'da yayınladığı ifade edildi. Konuyla ilgili haberde facebook'un İsrail karşıtı faaliyetler aleyhine yeterli tedbiri almadığı gerekçesiyle ona karşı kampanyanın sürdürüleceği ifade edildi. Bu amaçla da sosyal medyada facebook aleyhtarı faaliyetler yürütülmesi amacıyla siyonist kesimin teşvik edilmesi planlanıyor. Siyonist kesimden de on binlerce kişinin buna destek vermeye hazır olduğu ifade ediliyor.

Ayrıca bu kampanyalar çerçevesinde yürütülen faaliyetlerin yargıya taşınması ve facebook aleyhine davalar açılması planlanıyor.

fiem

Yorumlar