Siyonist İşgal Güçleri El-Halil'de Silah Atölyesi Ortaya Çıkarıldığını Öne Sürdü

İşgal güçleri Batı Yaka'nın güneyindeki El-Halil kentinde silah ve mühimmat imalinde kullanılan bir atölyenin ortaya çıkarıldığını öne sürdü.  

Görüntülenme: 1069 Tarih: 15 Aralık 2016 10:18
Siyonist İşgal Güçleri El-Halil'de Silah Atölyesi Ortaya Çıkarıldığını Öne Sürdü

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı bildiride, El-Halil kentinde gerçekleştirilen geniş çaplı baskınlar sırasında silah üretiminde kullanılan özel bir atölyenin bulunduğunu iddia etti.

İşgal ordusu, El-Halil'e bağlı İzna beldesindeki baskınlar sırasında M16 tüfek ile bomba ve kurşun yapımında kullanılan maddeler ele geçirildiğini öne sürdü.

Bu arada, işgal güçlerinin dün (14 Aralık Çarşamba) akşam saatlerinde Kudüs'ün kuzeyine düzenlediği baskın sırasında çıkan çatışmada onlarca Filistinli yaralandı.

Görgü tanıkları, Şufat Mülteci Kampı'ndaki işgal ordusuna ait askeri kontrol noktasında ve Hızma köyünde işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında çatışmaların yaşandığını bildirdi.

Çatışmalar sırasında Filistinli iki gencin plastik mermiyle yaralandığı ve onlarcasının da işgal askerlerinin attığı bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendiği belirtildi.

fiem

Yorumlar