Siyonist Rejim 2016 İçinde Filistinlilere Ait Bin Binayı Yıktı

Filistin'deki uzlaşı hükümetinin başbakanı Rami Elhamdallah, bu yılın başından itibaren işgal güçlerinin "C" kategorisine giren bölgede yıktığı Filistinlilere ait bina sayısının bin civarında olduğunu dile getirdi. C kategorisine giren bölgeler ise idarî ve askerî yönden işgal yönetiminin kontrolünde olan bölgeler.  

Görüntülenme: 938 Tarih: 19 Aralık 2016 08:38
Siyonist Rejim  2016 İçinde Filistinlilere Ait Bin Binayı Yıktı

Avustralya Ticaret, Turizm ve Yatırım Bakanı Steven Ciobo'yu bugün (18 Aralık Pazar) Ramallah'taki başbakanlık bürosunda kabul eden Filistin Başbakanı Rami Elhamdallah, uluslararası kamuoyunu İsrail'in ihlallerini derhal sona erdirmek ve aşırılıklarının önüne geçmek için harekete geçmeye çağırdı.

Filistin Başbakanı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Biz mevcut durumun böyle devam etmesini kabul etmiyoruz. Bu durum iki devletli çözümün önünü kesmektedir. Irkçı ayrım anlayışına dayalı uygulamalarına devam eden tek devlet sultasının devamı böyle bir çözümü ortadan kaldırır. Bizim ihtiyaç duyduğumuz gerçek anlamda bir barış ortağıdır."

Filistin Başbakanlık Enformasyon Ofisi tarafından yapılan açıklamaya göre Başbakan Elhamdallah Avustralyalı bakan Ciobo'ya işgal rejiminin ihlalleri, yıkımları ve yahudi yerleşimine yer açma amaçlı toprak gaspları hakkında bilgi verdi.

fiem

Yorumlar