Terör Rejimi İsrail Polisi Kudüs'ün Eski Belde Semtinde Filistinli Bir Kadını Gözaltına Aldı

İşgal güçleri dün akşam (24 Aralık Cumartesi) Filistinli bir kadını Kudüs'ün Eski Belde semtinde bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına aldı.  

Görüntülenme: 1189 Tarih: 25 Aralık 2016 02:32
Terör Rejimi İsrail Polisi Kudüs'ün Eski Belde Semtinde Filistinli Bir Kadını Gözaltına Aldı

İşgal polisi sözcüsü Luba Es-Samri, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Filistinli kadının Sınır Muhafızları askerlerine yaklaşırken şüpheli davranışlarda bulunduğunu, elini çantasında tuttuğunu ve askerlerin bıçak olarak gördükleri şüpheli bir şeyi tuttuğunu söyledi.
İşgal güçlerinin kadını gözaltına aldığını ve yanında bıçak taşıdığının anlaşıldığını öne süren Es-Samri, Filistinli kadının bıçaklama eylemi gerçekleştirme niyetinde olduğunu itiraf ettiğini iddia etti.
35 yaşındaki kadının Doğu Kudüs'ün mahallelerinden birinde yaşadığını belirten işgal polisi sözcüsü, Filistinli kadının Eski Belde semtindeki El-Kışla Polis Merkezi'ne götürüldüğünü söyledi.
İşgal güçleri dün akşam ayrıca Filistinli iki genci gözaltına aldı ve Cenin'in batısındaki Zuba ve Rumane köyleri arasına barikat kurdu.
Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, işgal güçleri 26 yaşındaki Ala Mer'i Iyd ve 27 yaşındaki Muhammed Ebu't-Tiyn'i gözaltına aldı.
 
fiem

Yorumlar