Abbas Güçleri Siyonist Rejime Hizmete Devam Ediyor

İşgal altındaki toprağını ve halkını unutup düşman adına halkına zulmetmeye, onu sindirmeye, direnişini kırmaya çalışan Mahmud Abbas’ın emrindeki güçler Batı Yaka’da yaptıkları operasyonlarda siyasi görüşleri nedeniyle 3’ü Hamas’a bağlı İslami Kitle öğrenci grubu mensubu 4 kişiyi tutukladılar.  

Görüntülenme: 1339 Tarih: 28 Aralık 2016 00:03
Abbas Güçleri Siyonist Rejime Hizmete Devam Ediyor

Tulkerem’de öğrencilere yönelik baskınlar gerçekleştiren Koruyucu Güvenlik güçleri Kaduri Üniversitesi öğrencisi Limon ve Yahya Saviy’i tutukladılar. Öğrenciler iki gün sonra final sınavlarına katılacaklardı.
Selfit’te operasyonlar yapan Koruyucu Güvenlik güçleri, Beni Hassan Beldesinden olan Kudüs Üniversitesi öğrencisi Muaz Mer’i’yi ifadeye çağırdıktan sonra tutukladı. Muhammed Emin Mer’i ise üç gündür istihbarat biriminin elinde.
Nablus’taki Genel İstihbarat birimi daha önce tutukladığı üniversite öğrencisi Musab Şahade’yi yedi gündür, Kaduri Üniversitesi öğrencisi İzzeddin Nevfel’i 22 gündür zindanda tutuyor.
Diğer taraftan El-Halil’de tutuklu bulunan Malik Guneymat, serbest kalırken dış kapıya varmadan arkasından koşan ve çevresini kuşatan istihbarat elemanları onu tekrar içeri aldılar. Guneymat sorgulandığı istihbarat binasında 13 gündür açlık grevi sürdürüyordu. 
 
fiem

Yorumlar