Kassam Tugayları Ellerinde Esir Olan Siyonist Askerle İlgili Video Yayınladı

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, esir işgal askeri Oron Shaul'un doğum günü ve 2016'nın bitişi münasebetiyle iki ayrı video yayınladı.  

Görüntülenme: 2168 Tarih: 01 Ocak 2017 03:38
Kassam Tugayları Ellerinde Esir Olan Siyonist Askerle İlgili Video Yayınladı

Birinci video İbranice ve Arapça olarak işgal hükümeti kastedilerek, "Karar vermek hükümetin elinde" ifadesiyle sona eriyor.
Videoda Oron Shaul elleri bağlı ve üzüntülü bir şekilde doğum yıldönümünü kutlarken işgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu da palyaço şeklinde gösteriliyor.
İkinci video ise işgal hükümetini kastederek "Yeni bir yıl ve Shaul ailesinden uzakta" ifadesiyle son buluyor ve işgal askerlerinin esarette hep birlikte eğlendikleri gösteriliyor.
Oron Shaul'un annesi geçtiğimiz günlerde oğlunun 23'üncü doğum günü münasebetiyle yaptığı açıklamada oğlunun ölü mü sağ mı olduğunu bilmediklerini ve bugüne kadar hiç böyle zor bir durum yaşamadıklarını söylemiş, zamanla yaranın kapanmadığını ifade etmişti.
İzzeddin El-Kassam Tugayları, Yenilmiş Ekin Savaşı sırasında 20 Temmuz 2014'te Et-Tuffah Mahallesi'nin doğusunda 14 işgal askerini öldürerek Oron Shaul'u esir aldığını açıklamıştı.
 
fiem

Yorumlar