Siyonist Güçler Yedi Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri dün gece ve bugün (6 Ocak Cuma) sabah erken saatlerde düzenledikleri baskınlarda Kudüs şehrinin kenar mahallelerinde ve Batı Yaka bölgelerinde yedi Filistinliyi gözaltına aldılar.  

Görüntülenme: 1275 Tarih: 06 Ocak 2017 15:04
Siyonist Güçler  Yedi Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgalcilere ait 0404 isimli haber sitesinin yayınladığı habere göre işgal güçleri erken vakitlerde baskınlar düzenleyerek yedi Filistinli genci gözaltına aldı. Söz konusu sitedeki haberde gözaltına alınan gençlerin, siyonist işgalcilerin ifadesiyle "birtakım terör eylemlerine" karıştıkları iddiasıyla arananlardan oldukları belirtildi.
Söz konusu haber sitesinin verdiği bilgilere göre gözaltına alınan gençlerden üçü işgal altındaki Kudüs'ün kuzey kesiminde yer alan Kalendiya mülteci kampından, bir genç de yine Kudüs'ün kuzey batısındaki Kutne köyünden alındı.
Habere göre bir genç Surif beldesinde, bir başka genç El-Halil'in kuzeyindeki Beytu Aynun köyünde, bir genç de Cenin'in Ya'bed kazasında gözaltına alındı.
İşgal güçlerinin 2017'nin başından bu yana Kudüs ve Batı Yaka bölgelerinden 100'den fazla Filistinliyi gözaltına aldığı, bunların içinde çocukların ve eski esirlerin de bulunduğu ifade edildi.
 
fiem

Yorumlar