Siyonist Rejim Cezaevleri İdaresi Hamas Üyesi Esirlere Baskılarını Sürdürüyor

Siyonist işgal rejimi cezaevleri idaresi, İslami Direniş Hareketi (Hamas) üyesi esirleri cezalandırma amacıyla Nefha ve En-Nakab cezaevleri başta olmak üzere birçok cezaevinde Hamas üyesi esirlerin kaldığı koğuşlara baskınlar düzenliyor. 

Görüntülenme: 1609 Tarih: 02 Şubat 2017 21:48
Siyonist Rejim Cezaevleri İdaresi Hamas Üyesi Esirlere Baskılarını Sürdürüyor

Filistinli Esir Kulübü, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, cezaevleri idaresinin bu sabah (2 Şubat Perşembe) En-Nakab Cezaevi'nde tutulan esirlere 2'inci ve 3'üncü bölümlerde kalan esirlere yönelik büyük bir baskının gerçekleştirileceğini haber verdiğini ve esirlerden baskın sırasında işgal güçlerine müdahalede bulunmamalarını istediğini açıkladı.
İşgal rejimi zindanlarında yaşananlar konusunda uyarıda bulunan Esir Kulübü, durumun bu şekilde devam etmesi ve cezaevleri idaresinin inatla esirlere baskıyı sürdürmesi halinde cezaevlerinde büyük bir patlama yaşanacağına dikkat çekti.
Bu arada, Esirler Enformasyon Ofisi cezaevleri idaresinin tüm cezaevlerinde Hamas üyesi esirlerin kaldığı bölümleri kapattığını ve Nefha Cezaevi'nde kalan Hamas üyesi 30 esiri bilinmeyen bir yere naklettiğini bildirdi.
Cezaevleri idaresinin En-Nakab Cezaevinde esirlerin elektriğini kestiği ve koğuşlarda arama yaptığı belirtildi.
Filistinli iki esir dün Nefha ve En-Nakab cezaevlerinde esirlere yönelik baskılara ve aşağılamalara misilleme olarak iki gardiyanı bıçaklamıştı.
fiem

Yorumlar