Netanyahu İngiltere'de Kamuoyu Oluşturmaya Çalışacak

İşgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu'nun başta Yahudi yerleşim birimi inşası olmak üzere işgal hükümetinin politikalarını reddeden Batı ülkelerine karşı Avrupa'da işgal rejimi yanlısı bir cephe oluşturmaya çalışacağı bildirildi. 

Görüntülenme: 1596 Tarih: 06 Şubat 2017 13:58
Netanyahu İngiltere'de Kamuoyu Oluşturmaya Çalışacak

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi geçen yıl Aralık ayında işgal rejimini Yahudi yerleşim birimi inşasına son vermeye davet eden bir karar almıştı.
Bu akşam (5 Şubat Pazar) Londra'ya hareket edecek olan Netanyahu'nun yarın İngiltere Başbakanı Theresa May ile görüşeceği belirtildi.
İşgal rejiminde yayınlanan Yediot Ahranot gazetesi Netanyahu'nun bu ziyaret sırasında Avrupa Birliği'nin işgal rejimi karşıtı politikalarıyla mücadele için Avrupa'da bir cephe oluşturmaya çalışacağını yazdı.
Bu arada Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump'ın Netanyahu'yla Şubat ayı ortalarında başkent Washington'da görüşeceği ifade edildi.
Yediot Ahranot, Netanyahu'nun Theresa May ile görüşmesinde Avrupa'da oluşturmayı planladığı cephenin temellerini atmaya çalışacağını söyledi.
 
fiem

Yorumlar