Siyonist İşgal Güçleri Nablus'un Doğusunda Filistinli İki Genci Gözaltına Aldı

İşgal güçleri bu sabah (6 Şubat Pazartesi) erken saatlerde Nablus'un doğusundaki Asker Mülteci Kampına baskın düzenleyerek iki genci gözaltına aldı. 

Görüntülenme: 1262 Tarih: 06 Şubat 2017 04:14
Siyonist İşgal Güçleri Nablus'un Doğusunda Filistinli İki Genci Gözaltına Aldı

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Muhammed Beşkar ve Basim El-Afğani isimli gençleri Asker El-Cedid Kampındaki evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını bildirdi.
Öte yandan, yüzlerce Yahudi yerleşimcinin Nablus'un güneydoğusundaki Avarta beldesine baskın düzenlediği ve Üç Türbe bölgesinde ayin yaptığı belirtildi.
İşgal güçlerinin ayrıca dün gece Cenin kentinin batısındaki yol ayrımlarında mevzilendiği ve Et-Taybe beldesine baskın düzenleyerek belde sakinlerini sorguya çektiği ifade edildi.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgal güçleri Cenin - Hayfa karayolu üzerinde birkaç noktada barikat kurarak araçları durdurdu ve kimlik kontrolü yaptı.
İşgal güçlerinin Cenin'in batısındaki Et-Taybe beldesinde dükkânlara baskın düzenlediği, dükkânlarda bulunanları sorguya çektiği, belde caddelerinde bir süre dolaştıktan sonra Salim askeri kampına çekildiği kaydedildi.
 
fiem

Yorumlar