Netanyahu Zırvalamayı Sürdürüyor

Korsan rejim İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Amerika ziyareti ve Başkan Donald Trump ile görüşmesi baştan başa yalan ve sahtekarlık dolu bir ziyaretti. Terörist Netanyahu terör ve radikalizmin kaynağı olarak müslümanları hedef gösterdi.  

Görüntülenme: 1518 Tarih: 17 Şubat 2017 23:28
Netanyahu Zırvalamayı Sürdürüyor

Trump da Kudüs ve siyonist yerleşkeler ve Filistin’in kaderiyle ilgili çelişkili açıklamalarına rağmen bir kez daha siyonist rejime tam destek verdiğini açıkladı.

Ancak bu ziyarette dikkat çeken nokta, Netanyahu’nun terör hakkındaki sahtekarlığı ve başkalarını suçlamaya çalışmasıydı. Gerçekte Netanyahu, korsan rejim İsrail zaten terör üzerine inşa edilen şom ve illegal bir rejim olduğu halde terörden söz ediyor ve müslümanları terör ve radikalizmle suçluyor. Nitekim bu rejimin uygulamalarına kısaca bakıldığı takdirde İsrail’in terör mahiyeti ve komplike katmanları açıkça görülmektedir.

İsrail’in ilk çekirdeklerini İrgon, Eştern ve Hagana terör örgütleri kurdu. Söz konusu siyonist terör örgütleri İsrail rejimi kurulmadan önce 1930 ve 1940’lı yıllarda Filistin halkını anavatanını terk etmeye zorlayan güçlerdi. Öte yandan siyonist terör örgütleri işgal altındaki Filistin’de kalmaya davem etti ve bu kez İsrail rejim terörü Filistin milletine hayatı zehir etti. Nitekim eli kanlı rejimin uygulamaları, terör ve cinayetlerinde asla sınır tanımadığını açıkça ortaya koyuyor.

Bu arada siyonist rejimin karnesi dünyanın dört bir yanında terör ve suikast örenleriyle doludur. Katil rejimin casusluk örgütü Mossad son otuz yılda Filistinli ve Arap liderlere yönelik 14 suikast düzenledi ve 11 ülkede 16 Filistinli ve Arap şahsiyeti katletti. Nitekim bir süre önce İsrail’in ikinci TV kanalı ilk kez Mossad bünyesinde Kidon terör biriminin varlığını itiraf ederek, bu birimin başta İran olmak üzere şimdiye kadar dünyanın bir çok ülkesinde suikast düzenlediğini belirtti. Örneğin İzzeddin Kassam tugayları komutanlarından Mahmut Mabhuh ve yine İranlı nükleer bilimcilerin bu birim tarafından suikaste uğradı.

Bugün siyonist rejimin uygulamaları, uluslararası camianın şer ve terörist bir rejimle karşı karşıya bulunduğunu ortaya koymaktadır. Gerçekte Tel aviv bölgede ve dünyada estirdiği terör ve suikast girişimleri ile uluslararası camianın güvenliğini tehdit eden rejimlerin başında yer almaktadır. Ancak Netanyahu’nun sahtekarlığı için ortamı müsait görmesine sebebiyet veren konu, Donald Trump’ın radikal görüşleridir ve bir çok devlet adamlarının tavsiyesine karşın başta müslümanlar olmak üzere başkalarına yönelik hasmane açıklamalarını sürdürmektedir. Doğal olarak Trump’ın bu tür ırkçı açıklamaları en çok Netanyahu gibi bir teröristin hoşuna gidecek yaftalardır ve beyaz saray tribününü müslümanları suçlamak için kullanmasına şaşmamak gerekir.

parstoday

Yorumlar