Müşir El-Mısri: İşgal Rejiminin Esir Askerler Hakkında Bilgi Edinme Girişimleri Boşuna

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Milletvekili Müşir El-Mısri, işgal rejiminin esir işgal askerleri hakkında bilgi almak için yaptığı girişimlerin hiçbir yararı olmayacağını söyledi. 

Görüntülenme: 1788 Tarih: 20 Şubat 2017 00:23
Müşir El-Mısri: İşgal Rejiminin Esir Askerler Hakkında Bilgi Edinme Girişimleri Boşuna

El-Mısri, İzzeddin El-Kassam Tugaylarının esir işgal askerleri dosyasını hikmetli ve deneyimli bir şekilde idare ettiğini bildirdi.
Han Yunus'un doğusundaki Beni Süheyla beldesinde El-Kassam Tugayları üyesi şehit Ahmed Esad El-Bureym için dün akşam (19 Şubat Pazar) düzenlenen anma etkinliğine katılan El-Mısri, El-Kassam Tugaylarının stratejik zekasının düşmana karşı korku ve caydırıcılık dengesi oluşturduğunu ifade etti.
Ateşkesin El-Kassam Tugaylarının lügatında tembellik anlamına gelmediğini kaydeden El-Mısri, on binlerce mücahidin toprağın altında ve üstünde, karada ve denizde olası bir savaşa hazırlandığını belirtti.
Savaşa hazırlık faaliyetleri sırasında şehit olan mücahitlerin sessizce çalıştıklarını ve sessizce göç edip gittiklerini söyleyen El-Mısri, şehitlerin yer altında kazdıkları tünellerle tarih yazdıklarına dikkat çekti.
Gazze'nin hiçbir şekilde Siyonistlerin tehditlerine boyun eğmeyeceğini vurgulayan El-Mısri, havaalanı ve limanın Gazze Şeridi'nin hakkı olduğunu dile getirdi.
Milletvekili El-Mısri, Gazze Şeridi'nin küçük coğrafyasıyla çok şey yaptığını ve tünellerin Filistin halkının ve işgal zindanlarında tutulan esirlerin ümidi haline geldiğini söyledi.
 
 fiem

Yorumlar