Filistin İslami Cihad Hareketi'nden Arap Ülkelerine İsrail Uyarısı

Filistin İslami Cihad Hareketi üst düzey üyesi, siyonist İsrail rejimi ile her bir Arap yetkilinin işbirliğinde bulunmasının söz konusu kişinin kendi ölüm fermanını imzaladığı anlamında olduğunu bildirdi.  

Görüntülenme: 1252 Tarih: 21 Şubat 2017 00:23
Filistin İslami Cihad Hareketi'nden Arap Ülkelerine İsrail Uyarısı

El-Meyadin televizyonunun bildirdiğine göre Ürdün'ün Akabe liman kentinde Amerikan ve siyonist yetkililerin gizlice Mısır cumhurbaşkanı Abdul Fettah Sisi ve Ürdün kralı 2. Abdullah'ın oturumlar düzenlemelerine tepki gösteren Filistin İslami Cihad Hareketi üst düzey üyesi Halit el-Bateş, Arap yetkililerin, siyonist işgalcilerle ortak oturum düzenlemelerinin Filistin davasına hıyanet olduğunu bildirdi.

İşgal rejimi İsrail'in bir kez daha Lübnan'a saldırması durumunda Filistinli grupların buna gereken cevabı verme konusunda artık hiç bir kırmızı çizgi tanımayacaklarını belirten Filistin İslami Cihad Hareketi üst düzey üyesi, Filistin halkına ve davasına destek konferansını düzenlediği için İran'a da teşekkür ederek, dünyanın muhtelif yerlerinde ülkelerin bu konferansa katılımının çok yüksek olduğunu bildirdi.

parstoday

Yorumlar