İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei'nin Konuşması Siyonist İsrail Medyasında Geniş Yankı Uyandırdı

Siyonist bir gazete, İslam İnkılabı Rehberinin, kanser tümörü İsrail'in yok oluşu yönünde Filistin halkının intifadasına destek verdiğini yazdı. 

Görüntülenme: 1261 Tarih: 22 Şubat 2017 10:30
İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei'nin Konuşması Siyonist İsrail Medyasında Geniş Yankı Uyandırdı

Times Of Israel gazetesi, İslam İnkılabı rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei'nin dün Tahran'da çalışmasına başlayan 6. Uluslararası Filistin İntifadasına Destek konferansında yaptığı konuşmaya geniş yer vererek şöyle yazdı: İran lideri bu konferansta İsrail'i kanser tümörü niteleyerek, İsrail'in yok edilmesi yönünde Kudüs İntifadasına destek verilmesini talep etti ve uluslararası topluluğun artık İsrail ile karşı karşıya gelme yönünde hareket ettiğini bildirdi.

Bu gazete yazısının devamında şunları belirtiyor: 6. Uluslararası Filistin İntifadasına Destek Konferansın açılış konuşmasında Ayetullah Hamanei, acımasız işgalcilik karşısındaki direnişe övgüde bulunarak, bu acımasız işgalcilik, tarihte kayıtlara geçen özel bir halka karşı işlenen zulmün en kötüsü olduğunu bildirdi.

İsrail gazetesi ayrıca İslam İnkılabı rehberinin, Ortadoğu bölgesinin içinde bulunduğu kriz ve karışıklığın asıl sorumlusunun İsrail rejiminin kurucusu olduğunu bildirdiğini yazmıştır.

İşgalci Siyonist İsrail rejimi 1948 yılında başta İngiltere olmak üzere batının desteğiyle Filistin toprakları işgal edilerek kurulmuştur.

parstoday

Yorumlar