Suriye Meclis Başkanı Hediye Abbas: Terörizm Siyonist Rejimin Başka Bir Yüzüdür

Suriye Meclis Başkanı Hediye Abbas, Tahran’da yaptığı konuşmada terörizmi Siyonist Rejim’in başka bir yüzü olarak niteledi.  

Görüntülenme: 1372 Tarih: 22 Şubat 2017 08:24
Suriye Meclis Başkanı Hediye Abbas: Terörizm Siyonist Rejimin Başka Bir Yüzüdür

Bugün itibariyle Tahran’da başlayan ve iki gün devam edeceği planlanan 6. Filistin İntifadası’na Destek Konferansı’nda konuşan Suriye Meclis Başkanı Hediye Abbas, İran İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei’nin konuşmasını takdir ederek, bu konuşmanın örnek alınması gerektiğini vurguladı.

6. Filistin İntifadası’na Destek Konferansı’nın çok kritik bir durumda gerçekleştirildiğine dikkati çeken Hediye Abbas, “Filistin meselesi bir çok sorunla karşı karşıyadır. Bazıları Filistin doğasını değiştirmeye çalışıyor” dedi.

Suriye’nin Filistin ve Direniş Ekseni’ni savunduğu için hedef alındığını kaydeden Hediye Abbas, “Suriye’deki teröristler en çok İsrail’e hizmet etmiştir. Biz, bazı bölge ülkeleri tarafından desteklenen en vahşi düşmanlarla karşı karşıyayız. Bu teröristler aslında Siyonist Rejim’in başka bir yüzüdür” ifadelerinde bulundu.

Son 6 yılda yaklaşık olarak 100 ülkeden teröristlerin Suriye’ye girdiğini belirten Meclis Başkanı Hediye Abbas, bu savaşın diğer ülkelere de yayılabileceği yönünde uyarıda bulundu.

Hediye Abbas, “Suriye devleti ilk baştan beri bütün siyasi anlaşmalara bağlı kalmıştır. Günümüzde de milli barış ve teröristlerin silah bırakması için çaba sarfetmektedir” diye konuştu.

mehrnews

Yorumlar