Siyonist Mahkeme Filistinli Çocuğu Yakan Siyonist Katilin Evini Yıkmayı Reddetti

İsrail’de yayın yapan Reshet Bet radyosu, Siyonist işgal yönetiminin Yüksek Mahkeme’ye Filistinli Muhammed Ebu Hudayr’ı yakarak şehit eden Siyonist katilin evinin yıkılmasına gerek olmadığını ilettiğini duyurdu. 

Görüntülenme: 1545 Tarih: 04 Mart 2017 00:00
Siyonist Mahkeme Filistinli Çocuğu Yakan Siyonist Katilin Evini Yıkmayı Reddetti

İşgal mahkemesine başvuran şehid Muhammed’in ailesi, çocuklarını yakarak canice öldüren Siyonist katilin evinin yıkılmasını talep etmişti.
İşgal yönetiminin mahkemeye gönderdiği yazıda, terör hacmi sınırlı olan bu tür eylemlerde daha başka yöntemlerin kullanılması gerektiğini belirtilerek, Yahudilerin yaptıkları terör eylemlerinde sürpriz bir gelişme olması durumunda bu meselenin düşünülebileceği ifade edildi.
İşgale karşı kendi toprağını, evini, ailesini, canını korumak için direniş gösterenlerin evlerini yıkan, mallarını ve mülklerini talan eden işgal mahkemeleri, Filistinlilerin canına kast eden, sebepsiz yere öldüren, evlerini ve araçlarını kundaklayan, Filistinlileri yakarak öldüren Yahudilere çoğu zaman ceza vermemekte, ceza verdiğinde ise en hafif ceza neyse onu vermektedir.
İşgal altındaki Kudüs’te 2014 yılında Ramazan ayında sabah namazını kıldıktan sonra Siyonist çeteler tarafından kaçırılan 15 yaşındaki Muhammed Ebu Hudayr ağır işkencelerin ardından üzerine benzin dökülerek hunharca şehit edildi.
 
 fiem

Yorumlar