Putin, Erdoğan ve Netanyahu'yu Mu Buluşturacak?

Siyonist işgal rejimi Başbakanı Benyamin Netanyahu, 9 Mart'ta Moskova'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile buluşacağını açıkladı. Netanyahu'nun 9-10 Mart'ta Rusya'yı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı tarihte Moskova'da bulunacak olması dikkat çekti. 

Görüntülenme: 1721 Tarih: 05 Mart 2017 23:16
Putin, Erdoğan ve Netanyahu'yu Mu Buluşturacak?

Hükümet toplantısında konuşan siyonist rejim başbakanı Netanyahu, "Perşembe günü Moskova'da Putin ile görüşeceğim. Görüşmelerin ana gündeminde Suriye'deki durum ve çözüm çabaları olacak" dedi.
 
'İRAN'IN SURİYE'DEKİ GİRİŞİMLERİNDEN DUYDUĞUMUZ RAHATSIZLIĞI İLETECEĞİM'
 
Rus Haber ajansı Sputnik'in İsrail basınından aktardığına göre; Netanyahu, İran'ın Suriye'deki varlığını güçlendirme girişimlerinden rahatsızlık duyduklarını da belirtti.
 
Putin ile yapacağı görüşmede bu konuyu da gündeme getireceğini ifade eden İsrail Başbakanı, Rus lider ile ortak anlayış oluşturmayı umduğunu söyledi.
 
PESKOV GÖRÜŞMEYİ DOĞRULADI
 
Rus basınına konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ve Netanyahu'nun 9 Mart'ta Moskova'da bir araya geleceğini doğruladı.
 
'PUTİN-ERDOĞAN-NETANYAHU ZİRVESİ PLANLANMIYOR'
 
Peskov, aynı tarihte Moskova'ya gidecek olan Cumhurhurbaşkanı Erdoğan ile Putin ve Netanyahu arasında üçlü bir zirve yapılıp yapılmayacağı da soruldu.
 
Peskov, böyle bir zirvenin planlanmadığını kaydetti.
 
Putin ve Erdoğan, Rusya'da Türk-Rus Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık edecek. Konsey, Türk F16'larının Kasım 2015'te bir Rus jetini düşürmesi ardından ilk kez toplanacak.
 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar